Beirut Café

CATERING FÖR DIN TILLSTÄLLNING

Du måste inte komma hit för att få en chans att prova på all god mat vi har att erbjuda. Vi erbjuder catering i form av kalla och varma meze-rätter. Förutom att leverera maten kan vi även ordna magdansöser och vattenpipor till er tillställning!

För Event läs mer

Cateringmeny - Meze

Ett urval av libanesisk meze

Kalla smårätter

Hoummos - Röra på kikärtor och sesampasta kryddad med kummin.
Moutabbal batinzian - Röra på aubergine, sesampasta, vitlök och citron.
Labneh - Libanesisk kryddad yoghurt.
Mhamara - Kryddstark paprikarelish med krossade valnötter och granatäppelsirap.
Tarator de jez - Kycklingröra på sesampasta med inlagd vildgurka.
Warak inab - Ris- och grönsaksfyllda vinblad med mynta, citron och olivolja.
Ardishoki - Kronärtskocka med citron och vitlöksmarinad.
Fattoush - Kryddig grönsakssallad med rostat libanesiskt bröd.

Varma smårätter
Jowaneh moklieh - Marinerade stekta kycklingvingar.
Sojok - Stekt libanesisk nötfärskorv med grönsaker i olivolja.
Sambosek - Piroger fyllda med nötfärs och lök.
Fatayer - Piroger fyllda med bladspenat, lök och citron.
Rkakat - Friterade knyten fyllda med fetaost.
Falafel - Friterad kikärtsröra kryddad med kummin.

4-20 personer 250:- per person
21 personer eller fler 225:- per person

Cateringmeny - Grill

Ett urval av libanesisk meze med mixgrill

Kalla smårätter

Hoummos - Röra på kikärtor och sesampasta kryddad med kummin.
Moutabbal batinzian - Röra på aubergine, sesampasta, vitlök och citron.
Labneh - Libanesisk kryddad yoghurt.
Mhamara - Kryddstark paprikarelish med krossade valnötter och granatäppelsirap.
Tarator de jez - Kycklingröra på sesampasta med inlagd vildgurka.
Warak inab - Ris- och grönsaksfyllda vinblad med mynta, citron och olivolja.
Ardishoki - Kronärtskocka med citron och vitlöksmarinad.
Fattoush - Kryddig grönsakssallad med rostat libanesiskt bröd.

Varma smårätter
Jowaneh moklieh - Marinerade stekta kycklingvingar.
Sojok - Stekt libanesisk nötfärskorv med grönsaker i olivolja.
Sambosek - Piroger fyllda med nötfärs och lök.
Fatayer - Piroger fyllda med bladspenat, lök och citron.
Rkakat - Friterade knyten fyllda med fetaost.

Huvudrätt
Gat mashawi - Mixgrill: oxfilé, kycklingfilé och nötfärsspett. Serveras med ris eller borghol.

10-20 personer 370:- per person
21 eller fler 350:- per person